Oblique Teglrød Væglampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
Specialpris 2.320,00 kr
Pris: 2.900,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tom Stepp har designet Oblique Væglampe, og CPH Lighting er producenten bag. Det er en enkel og tidløs lampe med en vidunderlig finish. Denne lampe vil være god som læselampe og den vil egne sig godt som sengelampe. Den vil egne sig godt de steder, da det er en lampeskærm som giver et direkte lys. Lampens design sikrer en blændfri og asymmetrisk belysning.

Tænd- og slukknappen er integreret i lampehovedet. Oblique Væglampe er konstrueret med et fleksibelt lampehoved, hvor du kan vippe lampehovedet og rotere den 360 grader.

Oblique Væglampe kan købes i en række forskellige farver. Den kan købes i denne teglrøde farve. Og så kan den købes i disse farver: Mat hvid, mat sort, flint grå, olivengrøn, hvid (med messing arm), sort (med messing arm), flintgrå (med messing arm), petroleumsblå (med messing arm), teglrød (med messing arm), olivengrøn (med messing arm) eller i petroleumsblå. Det er en lampeserie, som foruden denne væglampe også består af bordlamper og gulvlamper.

Specifikationer
Varenummer : 43107
EAN : 5708432431076

Oblique lampen er designet af Tom Stepp i 1979 og er i dag en moderne klassiker. Det justerbare lampehoved med tænd/sluk kontakt giver et fint og blædfrit lys og gør lampen perfekt som læselampe, da du kan rette lyset i den retning du ønsker. Oblique lampen forener på smukkeste vis kvalitet og funktionalitet, og lampen findes i flere forskellige farver som giver dig rig mulighed for at sætte et personligt præg på indretningen.

Tegl Rød med blank krom.

Med afbryder på lampen.
Højde 25 cm.
E27 fatning.
Maks. 60 watt.