Oblique Petroleumsblå Væglampe - CPH Lighting

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.320,00 kr
Pris: 2.900,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tom Stepp er designeren bag Oblique Væglampe, og CPH Lighting har produceret væglampen. Det er en tidløs og enkel lampe med en herlig finish. Den egner sig godt som enten læselampe eller som sengelampe. Den vil være god disse steder, da lampeskærmen sørger for en direkte belysning, mens lampedesignet giver en asymmetrisk og blændfri belysning.

Oblique Væglampe er designet med et fleksibelt lampehoved, hvilket betyder, at du kan vippe med lampehovedet og du kan rotere det 360 grader. De har integreret tænd- og slukknappen i lampehovedet.

Oblique Væglampe kan købes i denne petroleumsblå farve. Den kan også købes i følgende farver: Teglrød, mat hvid, mat sort, flint grå, olivengrøn, hvid (med messing arm), sort (med messing arm), flintgrå (med messing arm), petroleumsblå (med messing arm), teglrød (med messing arm) eller i olivengrøn (med messing arm). Foruden denne væglampe, så kan du også købe lampeserien som en gulvlampe eller som en bordlampe.

Specifikationer
Varenummer : 43105
EAN : 5708432431052

Oblique lampen er designet af Tom Stepp i 1979 og er i dag en moderne klassiker. Det justerbare lampehoved med tænd/sluk kontakt giver et fint og blædfrit lys og gør lampen perfekt som læselampe, da du kan rette lyset i den retning du ønsker. Oblique lampen forener på smukkeste vis kvalitet og funktionalitet, og lampen findes i flere forskellige farver som giver dig rig mulighed for at sætte et personligt præg på indretningen.

Petroleums Blå med blank krom.

Med afbryder på lampen.
Højde 25 cm.
E27 fatning.
Maks. 60 watt.