Oblique Olivengrøn Væglampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
Specialpris 2.320,00 kr
Pris: 2.900,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tom Stepp er designeren bag Oblique Væglampe, og CPH Lighting har produceret den. Den har et enkelt og tidløst design, samt en herlig finish. Lampeskærmen sørger for en direkte belysning. Og da skærmen er designet som den er, så får vi også et asymmetrisk og blændfrit lys. Med sådan en belysning, så vil den egne sig godt som sengelampe eller som læselampe.

Oblique Væglampe er designet med et fleksibelt lampehoved, der gør det muligt at vippe med lampehovedet og rotere det 360 grader. På den måde kan du få lyset derhen, hvor du ønsker det. Tænd- og slukknappen er integreret i lampehovedet.

Oblique Væglampe kan købes i en række forskellige farver. Den kan købes i denne olivengrøn farve, og den kan købes i disse farver: Flint grå, hvid (med messing arm), sort (med messing arm), petroleumsblå (med messing arm), teglrød (med messing arm), olivengrøn (med messing arm), flintgrå (med messing arm), mat sort, mat hvid, petroleumsblå og i teglrød. Det er en lampeserie, som udover denne væglampe også består af bordlamper og gulvlamper.

Specifikationer
Varenummer : 43106
EAN : 5708432431069

Oblique lampen er designet af Tom Stepp i 1979 og er i dag en moderne klassiker. Det justerbare lampehoved med tænd/sluk kontakt giver et fint og blædfrit lys og gør lampen perfekt som læselampe, da du kan rette lyset i den retning du ønsker. Oblique lampen forener på smukkeste vis kvalitet og funktionalitet, og lampen findes i flere forskellige farver som giver dig rig mulighed for at sætte et personligt præg på indretningen.

 Oliven grøn med blank krom.

Med afbryder på lampen.
Højde 25 cm.
E27 fatning.
Maks. 60 watt.