Noho W4 LED Guld - Så længe lager haves - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.895,00 kr
Pris: 3.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Vær opmærksom på: Så længe lager haves

Noho W4 er en Ronni Gol-designet væglampe, som er blevet produceret hos Light-Point. Den er en del af en lampeserie, der er en efterkommer til en anden populær lampeserie fra Ronni Gol: Soho. Denne lampeserie hænger som et belysningssmykke på vægge, og vil fremhæve din enestående stil.

Noho W4 har nogle alsidige kvaliteter. Det har den på den måde, at den kan kombineres med andre lamper fra serien på kryds og tværs uanset deres farve og størrelse. Derfor kan de overlappe hinanden, og vil kæde deres tilstedeværelse sammen, og frembringe et nyt lysvæsen. Denne lampeserie kendetegnes ved dens enkelhed og den skarpskårne tilgang der har været til designet. Ronni Gol har designet denne væglampe med stor brugervenlighed og lave driftsomkostninger. Det har resulteret i en væglampe, som har en lang visuel levetid.

Du kan købe Noho W4 i tre forskellige farver. Den kan købes i denne guld farve. Og så kan den også købes i sort eller i hvid. Udover W4-modellen, så er der fire forskellige lamper i serien. Der er Noho W5, Noho W1, Noho W2 og Noho W3.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 256415
EAN : 5711389564155

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 4W
Mål: H: 40 cm / L: 40 cm / B: 9,2 cm
Materiale: Aluminium 
IP Klasse: IP54
Designer: Ronni Gol

Dæmpbar

7 års garanti på LED enheden.