Transportabel lampe

Designeren Inma Bermudéz har udtalt, at hun ønskede at designe en lampe som man kan blive forelsket i. Her snakkede hun om ”Follow Me” lamperne, men det er svært ikke at tænke lignende tanker om de andre transportable lamper, du måtte finde i dette udvalg. Her finder du et vidt udvalg af bærbare lamper fra Verner Pantons legendariske Panthella Portable (med LED) til Marie Dam Holstings stemningsskabende Lantern T2 (også med indbygget LED). Find den der passer bedst til dig.  

De er lige til at gå til, og har alle den fordel, at de let kan bæres rundt i hjemmet, og eventuelt bruges udenfor, hvis man, for eksempel, skal ud at sidde på terrassen sent om aftenen. Transportable lamper kan bruges på flere forskellige måder, og flere forskellige steder. Med en transportabel lampe, sørger du for, at de hyggelige stunder altid er lyst op, uagtet hvor du er.

De har alle enkle designs, hvor der ikke er et overflødigt sted på dem. Og designerne har alligevel fået lavet nogle flotte og elegante designs, som gør dem til en fryd for øjet. Transportable lamper er bygget til at være så brugervenlige som de kan være.

Det er vigtigt at huske på, at transportable lamper efter en rum tid skal lades op igen. Hvor længe de lyser før de skal lades op, afhænger af, hvor stærkt den er indstillet til at lyse.

1 til 16 af 18

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 18

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen