1-4 dages levering

Hurtig levering på hverdage

Sikker webshop

Vi er godkendt af E-mærket

Godkendt

Louis Poulsen forhandler

Prismatch

På alle lamper

Fri fragt

På alle lamper

Structures

Structures er et fransk design firma, grundlagt af Jean-Francois og Nicholas Michon Pichelin. De søger innovative tekniske løsninger fra nytænkende designere og kunstnere. Hele konceptet med de anderledes og originale tanker og løsninger, øger tilgangen af opgaver og hæver løbende niveauet.

Structures er specialiserede udi design og produktion af objekter og strukturer, der laves enten i enkelt unika produktion eller i små eksklusive serier. Kunderne er kunstnere, designere, forlag, arkitekter og designere, men med de nye tiltag inden for belysning er denne base udvidet kraftigt.

Structures

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen