Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Secto Octo Serien

Octo serien er en række elegante, bæredygtige design lamper, som Secto Design er kendt for at lave. Octo 4240 var den første de sendte af sted, og den blev efterfulgt af Octo 4241. De er lavet ud af formpresset birk. Pendlen bliver derefter håndlavet af deres dygtige håndværkere. Serien blev designet af den anerkendte Seppo Kaho, som har designet serien i sit traditionelle, skandinaviske design. De lyser med et varmt, blødt og behageligt lys, som gør dem gode til at skabe en rar og hyggelig atmosfære i de lokaler de hænger. Samtidig er lamellerne med til at beskytte mod pæren, så man ikke bliver blændet af den. Derfor er det typisk i stuen eller ved køkkenbordet de bliver hængt. Der er også en del restauranter, som har hængt dem op.

16 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

16 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende
Secto 4200 var pendlen, som dannede fundamentet for Sectos videre overlevelse og deres videre indvirken på lampemarkedet. Og det fører Octo 4240- og 4241 fint videre. Deres elegante, simple, skandinaviske design åbner op for, at rummer bliver lyst op. Men samtidig giver de også et solidt nedadrettet lys. Designet gør, at selvom det er en stor pendel, så føles den ikke så stor, fordi den er designet så let. Man kan bare nyde samværet under det behagelige lys.

Men bare fordi det er design lamper, så betyder det ikke, at de ikke også er bæredygtige. Lavet af birken fra de lokale træer, og lampen bruger LED-pærer. Secto Design gør sit for at det skal være så grønt som det kan være. Mængden af birk de skal bruge, bliver nøje udmålt. Den del, der er til overs, bliver kørt videre til genbrugskraftværket. De tester hele tiden nye, miljøvenlige alternativer som Secto kan bruge.

Octo serien er en række af atmosfæriske pendler, som med sin bæredygtige baggrund, man kan købe og bruge med ren samvittighed.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen