Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Philips

I 1891 købte Frederik Philips en lille beskeden fabrik I Eindhoven, hvor han ville producere glødepærer, til alle der havde brug for det. Allerede dengang var det Philips’ mission at kunne gøre hverdagen nemmere og at teknologi og mennesker kunne gå hånd i hånd. Siden har Philips udviklet sig enormt og i dag har virksomheden således fuld fokus på den nyeste LED teknologi. Philips går ikke på kompromis med kvaliteten og de har et bredt udvalg af spændende belysning med LED, ligesom nye lysstyringssystemer er en del af deres program.

Philips

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen