Prismatch

På alle lamper

1-4 dages levering

Hurtig levering på hverdage
(forbehold for udsolgte varer)

Fri fragt

På alle lamper

Godkendt

Louis Poulsen forhandler

Philips

I 1891 købte Frederik Philips en lille beskeden fabrik I Eindhoven, hvor han ville producere glødepærer, til alle der havde brug for det. Allerede dengang var det Philips’ mission at kunne gøre hverdagen nemmere og at teknologi og mennesker kunne gå hånd i hånd. Siden har Philips udviklet sig enormt og i dag har virksomheden således fuld fokus på den nyeste LED teknologi. Philips går ikke på kompromis med kvaliteten og de har et bredt udvalg af spændende belysning med LED, ligesom nye lysstyringssystemer er en del af deres program.

Philips

1 til 16 ud af 18

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 16 ud af 18

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Hej…. Har du lyst til et smukkere hjem?


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen