Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Lumini

Lumini er et brasiliansk belysningsfirma. De ved hvor vigtigt lys er for menneskers velbefindende og det er derfor deres mål er at forbedre kundernes livskvalitet. Luminis produkter er baseret på design, enkelthed og teknologi og de har udviklet og produceret lamper i absolut særklasse i mere end 35 år. Lumini er spændende og nytænkende design og den klassiske Bossa pendel har vundet den prestigefyldte ”Red Dot Design award” i 2007.

Lumini

12 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

12 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen