Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

LIGHT-POINT Solo

Light Point Solo er en række af loftslamper fra Light Point, som er designet af Ronni Gol. Og de er designet på vanlig Gol facon. Et simpelt og elegant design, der bygger på, at lampen skal være funktionel og stadig være rar at have i hjemmet. Deres lamper har en flot pulverlakering, som giver lamperne deres flotte farve.  

Hvad enten du kigger på den runde eller den firkantede Light Point Solo, så har de det fællestræk, at de begge udgiver et blændfrit lys. De er designet på sådan en måde, at pæren bliver gemt væk inde bag aluminiumsfacaden. På denne måde, bliver lyset afskærmet fra dine øjne, og giver et godt lys i rummet.

Som vi kender det fra andre Light Point lamper, så har Light Point Solo lamperne en flot finish. Det vil sige, at lamperne har en dejlig, glat overflade. Man kan se, at Light Point har været omhyggelige og lagt meget arbejde i at lave en skøn lampe.

1 til 16 af 35

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 35

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter stigende
Light Point Solo gør brug af LED-pærer. Det betyder, for det første, at de sparer på elregningen. LED-pærer bruger mindre strøm end andre former for pærer, men det gør ikke, at de er af lavere kvalitet. De giver stadig et godt, blødt lys og er gode at have hængende i sine lamper. En anden fordel ved LED-pærer er, at når de nu benytter mindre strøm end nogle andre pærer, så er de gode for miljøet. Ved brugen af LED-pærer, så ikke alene sparer du nogle penge ved det, så slår du også et slag for grøn energi.

Light Point Solo lamperne har en tæthedsgrad på IP54. Det vil sige, at deres lamper er støvskærmet. Og det betyder også, at lamperne er beskyttet mod oversprøjtning.

Light Point Solo lamperne findes i tre forskellige farver. Du kan finde dem i hvid, i sort og i sort med en guldinderside.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen