Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

LIGHT-POINT Mood

Light Point Mood serien er en væglampe, som er designet af Ronni Gol. Designet i minimalistisk facon og med enten et rektangel, kvadratisk eller en aflang form, så tager de ikke alverdens plads, hvor du vælger at hænge dem op. Kort sagt, så er Mood serien kendetegnet ved et enkelt og fedt design. Da Mood serien består af lignende lamper i forskellige størrelser, så kan man hænge flere tilsvarende lamper op forskellige steder i hjemmet. Det gør Light Point Mood til en serie, der passer ind i forskellige boligindretninger. Det signalerer en enkel, elegant og stilren dekoration af boligen. Med sit smarte design, hvor pæren bliver skærmet væk af lampen, så har det den funktionalitet, at man får udsendt et blændfrit lys.

Mood seriens lamper kaster et varmt, blødt og diffust lys op og ned ad væggen. Det er et lys, der er med til at lave atmosfæren og skabe hyggen. Light Point Mood seriens lamper fås i tre forskellige farver: Hvid, sort og sort med en guld-inderside.


Light Point Mood serien har en række gode kandidater som din næste væglampe.

NB: Serien har en tæthedsgrad, der hedder IP20, hvilket betyder, at den beskyttet mod genstande der har en diameter på 12,5 millimeter eller mere. Men desværre også, at den ikke er beskyttet mod vand, så Light Point Mood serien er ikke passende at bruge som udendørslampe.

1 til 16 af 23

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 23

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende
Light Point Mood lampen benytter sig af LED-pærer. LED-pærer sparer på strømmen, og mindsker derfor din elregning. Det vidner om et firma, som er bevidste omkring det 21. århundredes problemstillinger, og gør hvad de kan, for at løse de problemer. Lysdæmpere kan monteres på LED-pæren. Monteringen af en lysdæmper betyder helt praktisk, at du kan justere lysstyrken alt efter, hvordan du ønsker det. En af fordelene ved det er, at der er endnu en mulighed for, at få reduceret sin strømregning. Det helt store trækplaster for mange er dog, at en lysdæmper vil skabe mere hygge og komfort i hverdagen.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen