Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

LIGHT-POINT Focus

NB: Light Point Focus serien har en tæthedsgrad på IP20. Det betyder, at den er beskyttet mod genstande der har en diameter på 12,5 millimeter eller mere. Men desværre også, at den ikke er beskyttet mod vand, så Light Point Focus serien er ikke passende at bruge som udendørslampe. Hvis du vil hænge den på badeværelset, skal den hænge mindst 60 centimeter fra badet.  

Light Point Focus er en serie af spotlamper fra Light Point, som er designet af Ronni Gol. Og den er designet med klassisk Gol manér. Med en kvadratisk hjørnesten, og runde hoveder, der kan drejes op til 350 grader. Den er designet på en enkel måde, og er samtidig stilren, som gør den passende ind i mange forskellige former for indretning.

Serien findes i henholdsvis hvid og sort farve.

1 til 16 af 58

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 58

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Sorter stigende
Der er nogle forskellige varianter af Light Point Focus serien. Der er en version, hvor der hænger en spotlampe enkeltvis. Så er der en udgave, hvor de hænger parvis. Der er en med tre spotlamper, der hænger på ræd og række. Og endeligt er der en med fire spotlamper, der hænger sammen som en klynge.

Som spotlampe er dens primære formål at udsende et fokuseret og koncentreret lys. Det vil sige, at hvis du har et maleri hængende, som du gerne vil rette opmærksomheden over på, så kan du rette Light Point Focus lampen over mod maleriet, og så skinner der et fint spotlight på det. Man kan også rette spotlamperne direkte nedad, og få en fed effekt ud af det.

Light Point Focus lamperne benytter sig af LED-pærer. De er strømbesparende, og giver et dejligt varmt lys. Det siger noget om, at Light Point er et firma, som tænker over de problemer vi står overfor i dag. Det er et firma, der arbejder for at gøre deres lamper mere grønne.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen