Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Swirl Serien

Lampeserien SWIRL er helt speciel og er til trods for klare referencer til LE KLINTs klassiske design og håndværk sin helt egen. Med et transparent formsprog og svungne lameller som fordeler lyset og giver lampen et fint brugslys, samtidig med at den giver en æstetisk nydelse i rummet. Serien er designet af Øivind Slaatto som i høj grad er inspireret af naturen og specielt sneglen, både sneglehusets opbygning men også sneglens langsomme tempo. Fibonacci´s talrække og andre matematiske principper er også at finde blandt hans store inspirationskilder. Det er i høj grad disse ting der har været baggrunden for Swirl, hvor hans ønske om at give en flot lysoplevelse hvor lys, form og funktion arbejder sammen, samtidig med at lamperne er helt i tråd med den skandinaviske design tradition og også passer perfekt ind i Le Klint´s øvrige sortiment.

1 til 16 af 24

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 24

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen