Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Le Klint Sakslamper

Den klassiske saks væglampe, designet af Erik Hansen i 1952, er blevet en moderne klassiker, der passer ind i alle typer indretninger. Lampens håndfoldede plisserede skærm sikrer et blødt og behageligt lys. En sakslampe monteres på væggen og er nem at indstille, da den kan trækkes ind og ud fra væggen. Den kan både bruges som læselampe, men giver også et dejligt diffust lys ud i rummet. Den fås i forskellige træsorter - lys eg, bøg og valnød. Lampen fås i både opad- og nedadvendt model.

1 til 16 af 31

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 16 af 31

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen