Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Le Klint Bordlamper

Langt de fleste kender en lampe fra Le Klint på den smukke plisserede skærm. Men tager du et kig på Le Klint 306 eller Le Klint 311, vil du sikkert også kunne genkende lampens stel. Flere af Le Klints bordlamper er nemlig blevet fast inventar i danske hjem. Le Klint 306 er en særlig lampe, fordi den kan anvendes som bordlampe, men også som væglampe. Le Klint 311 blev designet tilbage i 1949 og er skabt af mundblæst, opal glas, som er med til at give lampen et klassisk udtryk. Foruden de ikoniske bordlamper, finder du også flere bordlamper, som er i samme serie som pendlerne. Det gælder blandt for Swirl, Snowdrop, Carronade og Caché-serien. Hvis du har spørgsmål til bordlamperne fra Le Klint, er du altid velkommen til at kontakte Lux Light.

1 til 16 af 29

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 29

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen