Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Lamella Serien

LAMELLA serien er lig med moderne design og er samtidig en tidsløs klassiker. Lamperne er designet af designerduoen Takagi & Homstvedt. LAMELLA-serien fremstilles ved hjælp af PLICA-teknikken som er en gammel produktionsteknik, som er genskabt og realiseret til det smukke LAMELLA lampedesign. Lamperne er inspireret af de fine buede kurver på undersiden af en paddehat eller svamp, som også kaldes lameller.

12 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

12 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen