Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Askman Light

I 1913 blev Askman Light stiftet af Carl Alfred Askman. De blev grundlagt på værdier om godt håndværk og fine materialer. Det er værdier de holder fast i den dag i dag. Askman er fast besluttet på at lave møbler der holder og kan gøre en forskel. Askman laver deres designs efter megen omtanke og tankevækkende valg. En vigtig ting for Askman er balance. Balance mellem tradition og originalitet. Enkelthed og funktionalitet. Og det er disse ting, som Askman lægger vægt på. De arbejder tålmodigt, omhyggeligt og nøjsomt. Deres møbler er alle håndlavet, hvilket fortæller alt om hvor meget de går op i deres arbejde.

Iconi er på en gang fynske finurligheder og stramme linjer inspireret af Grønlands sol og isflager og med en forfinet sans for æstetik og virkemidler. Iconi er drevet af hjerteblod og passionen for design og kommer med sit særlige og dekorative udseende helt ind under huden på os. For designeren og manden bag Iconi, Finn Kaerulf Clausen, er udviklingen af nye lamper ikke kun et job, men i høj grad en del af hans personlighed. Således har Iconi udviklet de smukke og skulpturelle udendørslamper Diamond og Zaphir, dermed sine fine stråler af lys giver udendørsbelysning helt nye dimensioner.

Askman Light

13 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

13 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen