Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Halo Design

Halo design er nytænkende og spændende belysning i god kvalitet. Enkelt, nemt og funktionelt er nogle af nøgleordene, og du finder belysning til hele hjemmet i Halo designs belysningssortiment. Der er både klassiske lamper og lamper med den nyeste LED teknologi integreret, så der er mulighed for både at holde den klassiske og elegante stil eller springe ud i mere anderledes og nyt design, der kan understrege en mere moderne indretning.

Halo Design

1 til 16 af 28

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 28

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen