Prismatch

På alle lamper

1-3 dages levering

Hurtig levering på hverdage
(forbehold for udsolgte varer)

Sikker webshop

Vi er godkendt af E-mærket

Fri fragt

På alle lamper

Godkendt

Louis Poulsen forhandler

Duralamp

Duralamp blev etableret i Firenze i 1981 og har siden stræbt efter at kunne tilbyde de mest optimale og eksklusive lyskilder. Duralamp har fokus på kvalitet og bæredygtig produktion og er at finde helt i front på markedet når det gælder energibesparende belysning. Duralamp har udviklet en lang række LED pærer, der udmærker sig ved at være lyskilder af høj kvalitet, med lang levetid og mange brændetimer. Duralamp er desuden en del af TargettiPoulsen Industries, og Duralamps lyskilder bliver løbende testet og anbefalet til Louis Poulsens lamper.

Duralamp

1 til 16 ud af 23

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 16 ud af 23

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Hej…. Har du lyst til et smukkere hjem?


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen