Luxy W1 Væglampe Sort/Blank Sort Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.352,00 kr
Pris: 2.940,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designduoen bag Luxy W1 Væglampe, og Rotaliana har produceret lampen. De har designet en tidløs og klassisk væglampe, der giver dig nogle muligheder. Den har et fleksibelt lampehoved, som du kan bevæge i forskellige retninger. Dette gør den praktisk at sætte op i forskellige rum. Og det gør det til en god læselampe.

Designerne har designet Luxy W1 Væglampe med et moderne og frisk design, og tilføjet et skandinavisk touch. Lampens moderne udtryk egner sig særligt godt til et kontormiljø. Tænd- og slukknappen sidder på lampehovedet. Indersiden af glasset er slebet, og på ydersiden er der to belægninger af maling. Denne proces har resulteret i en diffus belysning.

Du kan købe Luxy W1 Væglampe i en række forskellige farver. Du kan købe den i denne sort/blank sorte farve. Den kan også købes i disse farver: Hvid/mat hvid, lys bronze, grafit, hvid/blank gul, alu/mat hvid, alu/blank hvid, alu/blank sort, alu/blank gul, alu/blank rød, hvid/blank hvid, hvid/blank rød, sort/blank hvid, sort/blank rød, sort/mat hvid, sort/blank gul og endeligt kan den købes i hvid/blank sort.

Specifikationer
Varenummer : 1LXW100801ZR0
EAN : 8013210160244

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 42W 
H: 38,5 cm
Ø: 8 cm
Stelfarve: Sort
Lampen fåes med flere farver glasskærm. 

Bemærk, forkert produktbillede!