Luxy W1 Væglampe Sort/Blank Rød Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.352,00 kr
Pris: 2.940,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy W1 Væglampe er designet af duoen Dante Donegani & Giovanni Lauda, og Rotaliana har produceret denne væglampe. De har designet en klassisk og tidløs væglampe, der giver dig nogle muligheder. Det ses ved lampehovedet, som de har gjort fleksibelt. Denne egenskab gør den god som læselampe, og du kan benytte den i flere forskellige rum.

Luxy W1 Væglampe har et moderne og frisk design, og designduoen har valgt at give den et nordisk islæt. Lampens moderne udtryk vil passe godt ind i et kontormiljø. Designerne har placeret tænd- og slukknappen på lampehovedet. Det indre af glasset er slebet, og på ydersiden har de lagt to belægninger af maling. Det har resulteret i at den giver en diffus belysning.

Luxy W1 Væglampe kan købes i denne sort/blank rød farve. Du kan også købe den i disse farver: Sort/mat hvid, sort/blank gul, hvid/blank sort, sort/blank sort, hvid/mat hvid, lys bronze, grafit, hvid/blank gul, alu/mat hvid, alu/blank hvid, alu/blank sort, alu/blank gul, alu/blank rød, hvid/blank hvid, hvid/blank rød og den kan købes i sort/blank hvid.

Specifikationer
Varenummer : 1LXW100401ZR0
EAN : 8013210152867

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 42W 
H: 38,5 cm
Ø: 8 cm
Stelfarve: Sort
Lampen fåes med flere farver glasskærm. 

Bemærk, forkert produktbillede!