Luxy W1 Væglampe Alu/Blank Rød Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.352,00 kr
Pris: 2.940,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy W1 Væglampe er en Dante Donegani & Giovanni Lauda-designet væglampe, og Rotaliana har produceret den. De har designet en tidløs og klassisk væglampe, der giver dig forskellige muligheder. Og så er det en fleksibel lampe, da du kan bevæge lampehovedet i flere retninger. Dette gør den praktisk at bruge i forskellige lokaler, og det gør den god som læselampe.

Luxy W1 Væglampe er designet med et moderne og frisk design og den har et skandinavisk islæt. Den har et moderne udtryk, som er populære i et kontormiljø. Tænd- og slukknappen sidder på lampehovedet. Indersiden af glasset er slebet, og på ydersiden er der to belægninger af maling. Det har resulteret i, at den giver et diffust lys.

Luxy W1 Væglampe kan købes i denne alu/blank rød farve. Du kan også købe den i disse farver: Alu/blank gul, sort/mat hvid, alu/blank hvid, hvid/blank hvid, sort/blank sort, hvid/mat hvid, lys bronze, grafit, sort/blank gul, hvid/blank sort, sort/blank hvid, hvid/blank rød, hvid/blank gul, alu/mat hvid, alu/blank sort og den kan købes i sort/blank rød.

Specifikationer
Varenummer : 1LXW100443ZR0
EAN : 8013210139844

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 42W 
H: 38,5 cm
Ø: 8 cm
Stelfarve: Alu farvet
Lampen fåes med flere farver glasskærme. 

Bemærk, forkert produktbillede!