Luxy W1 Væglampe Hvid/Mat Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.136,00 kr
Pris: 2.670,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy W1 Væglampe er blevet produceret hos det italienske firma Rotaliana, og den er designet af Dante Donegani & Giovanni Lauda. Duoen har designet en tidløs og fleksibel væglampe. Med dens fleksible egenskab, så har du mulighed for at bevæge lampehovedet i forskellige retninger. Dette gør den praktisk at sætte op i forskellige lokaler, og derfor vil den være god som læselampe.

Luxy W1 Væglampe er designet med et moderne og frisk design samt tilføjet den med et skandinavisk islæt. Lampens moderne udtryk egner sig godt til et kontormiljø. De har placeret tænd- og slukknappen på lampehovedet. Designerne har valgt at slibe indersiden af glasset, og på ydersiden af glasset har de lagt to belægninger af maling. Ved at benytte denne proces, så giver lampen en diffus belysning.

Luxy W1 Væglampe kan købes i en række forskellige farver. Den kan købes i denne hvid/mat hvid farve. Derudover kan den også købes i: hvid/blank gul, alu/mat hvid, alu/blank hvid, hvid/blank hvid, hvid/blank rød, sort/blank hvid, sort/mat hvid, hvid/blank sort.

Specifikationer
Varenummer : 1LXW100202ZR0
EAN : 8013210141953

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 42W 
H: 38,5 cm
Ø: 8 cm
Stelfarve: Hvid
Lampen fåes med flere farver glasskærm. 

Bemærk, forkert produktbillede!