Luxy W1 Væglampe Alu/Blank Gul Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.352,00 kr
Pris: 2.940,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy W1 Væglampe er blevet designet af Dante Donegani & Giovanni Lauda, og den er blevet produceret hos Rotaliana. Det er en klassisk og tidløs væglampe, som giver dig mange muligheder. Da det er en fleksibel lampe, så kan du bevæge lampehovedet i flere retninger. Derfor vil den være praktisk at bruge i flere forskellige rum, og den vil egne sig godt som læselampe.

De har designet Luxy W1 Væglampe med et frisk og moderne design, og givet den et skandinavisk islæt. Dette moderne udtryk er populært i et kontormiljø. Lampens tænd- og slukknap er placeret på lampehovedet. Det indre af glasset er blevet slebet, mens der på ydersiden er to belægninger af maling. Ved at gøre det på denne måde, så vil den lyse med et diffust lys.

Du kan købe Luxy W1 Væglampe i denne alu/blank gul farve. Den kan også købes i disse farver: Sort/mat hvid, alu/blank hvid, hvid/blank hvid, sort/blank sort, hvid/mat hvid, lys bronze, grafit, sort/blank gul, hvid/blank sort, sort/blank hvid, hvid/blank rød, hvid/blank gul, alu/mat hvid, alu/blank sort, sort/blank rød og den kan købes i alu/blank rød.

Specifikationer
Varenummer : 1LXW100543ZR0
EAN : 8013210139769

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 42W 
H: 38,5 cm
Ø: 8 cm
Stelfarve: Alu farvet
Lampen fåes med flere farver glasskærme.