Luxy W1 Væglampe Alu/Blank Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.352,00 kr
Pris: 2.940,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designduoen bag Luxy W1 Væglampe, og Rotaliana har produceret den. De har designet en tidløs og klassisk væglampe, der præsenterer dig for en række muligheder. Det er en fleksibel væglampe, der gør, at du kan bevæge lampehovedet i forskellige retninger. Dette gør den praktisk i flere forskellige rum, og det gør den god som læselampe.

Luxy W1 Væglampe er blevet designet med et moderne og frisk design, samt givet den et nordisk touch. Dens moderne udtryk er populært at bruge i et kontormiljø. Tænd- og slukknappen sidder på lampehovedet. De har slebet det indvendige af glasset, og på ydersiden er der to belægninger af maling. Resultatet af denne behandling er, at den lyser med et diffust lys.

Luxy W1 Væglampe kan købes i denne alu/blank hvid farve. Du kan også købe den i disse farver: Hvid/blank hvid, sort/blank sort, hvid/mat hvid, lys bronze, grafit, sort/blank gul, hvid/blank sort, sort/blank hvid, hvid/blank rød, hvid/blank gul, alu/mat hvid, alu/blank sort, sort/blank rød, alu/blank rød, alu/blank gul, og den kan købes i sort/mat hvid.

Specifikationer
Varenummer : 1LXW100143ZR0
EAN : 8013210135365

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 42W 
H: 38,5 cm
Ø: 8 cm
Stelfarve: Alu farvet
Lampen fåes med flere farver glasskærme. 

Bemærk, forkert produktbillede!