Luxy W1 Væglampe Hvid/Blank Gul Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.002,50 kr
Pris: 2.670,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy W1 Væglampe er en væglampe, som Dante Donegani & Giovanni Lauda har designet, og den er blevet produceret hos Rotaliana. De har designet en tidløs og klassisk væglampe, der præsenterer mange muligheder for dig. Og så har de designet en fleksibel lampe, så du kan rette det i flere retninger. Dette gør det til en god læselampe, og den vil være passende at bruge i forskellige rum.

Luxy W1 Væglampe er designet med et moderne og frisk design, samt givet den et nordisk islæt. Lampens moderne udtryk passer godt ind i et kontormiljø. Tænd- og slukknappen sidder på lampehovedet. De har slebet det indre af glasset, og på ydersiden er der to belægninger af maling. Da de har gjort dette, så lyser lampen med et diffust lys.

Luxy W1 Væglampe kan købes i denne hvid/blank gul farve. Derudover kan du også købe den i: Alu/mat hvid, alu/blank sort, sort/blank rød, alu/blank rød, alu/blank gul, sort/mat hvid, alu/blank hvid, hvid/blank hvid, sort/blank sort, hvid/mat hvid, lys bronze, grafit, sort/blank gul, hvid/blank sort, sort/blank hvid og den kan købes i hvid/blank rød.

Specifikationer
Varenummer : 1LXW100502ZR0
EAN : 8013210141076

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 42W 
H: 38,5 cm
Ø: 8 cm
Stelfarve: Hvid
Lampen fåes med flere farver glasskærm. 

Bemærk, forkert produktbillede!