Luxy W1 Væglampe Alu/Mat Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.205,00 kr
Pris: 2.940,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designduoen bag Luxy W1 Væglampe, og Rotaliana har produceret den. De har designet en tidløs og klassisk væglampe, der giver dig mange muligheder. De har designet en fleksibel væglampe, så du kan justere lampehovedet i forskellige retninger. Dette gør den praktisk at bruge i forskellige rum, og det gør den god som læselampe.

Luxy W1 Væglampe bærer et frisk og moderne design, og de har tilføjet et nordisk islæt. Dens moderne udtryk er populært at bruge i et kontormiljø. Tænd- og slukknappen er placeret på lampehovedet. De har valgt at slibe det indvendige af glasset, og der er to malingsbelægninger på ydersiden. Det har de gjort, så lampen vil give et diffust lys.

Luxy W1 Væglampe kan købes i denne alu/mat hvid farve. Du kan også købe den i disse farver: Alu/blank sort, sort/blank rød, alu/blank rød, alu/blank gul, sort/mat hvid, alu/blank hvid, hvid/blank hvid, sort/blank sort, hvid/mat hvid, lys bronze, grafit, sort/blank gul, hvid/blank sort, sort/blank hvid, hvid/blank rød og den kan købes i hvid/blank gul.

Specifikationer
Varenummer : 1LXW100243ZR0
EAN : 8013210136553

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 42W 
H: 38,5 cm
Ø: 8 cm
Stelfarve: Alu farvet
Lampen fåes med flere farver glasskærme. 

<p>Bem&aelig;rk, forkert produktbillede!</p>