Luxy T1 Bordlampe Sort/Blank Gul Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.880,00 kr
Pris: 3.600,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designduoen bag Luxy T1 Bordlampe, som er blevet produceret hos Rotaliana. Den bærer et moderne og frisk design, hvor de har givet den et skandinavisk touch. Dette moderne udtryk efterspørges ofte til et kontormiljø.

Luxy T1 Bordlampe er designet med bløde og formet glasfiber-led, som har to funktioner på bordlampen. De er med til at danne det karakteristiske udtryk for bordlampen, og så er de med til at skabe dens fleksibilitet. Med denne fleksibilitet kan du justere lampehovedet i flere forskellige retninger. Indersiden af glasset er blevet slebet, og på ydersiden har de lagt to belægninger af maling. Ved at gøre det på denne måde, så får vi en diffus belysning. Med dette varme og tidløse design, så vil den kunne bruges i enhver indretningsstil.

Luxy-lampeserien er velanset blandt designere og arkitekter. Luxy T1 Bordlampe kan købes i denne sort/blank gul farve. Den kan også købes i følgende farver: Sort/blank hvid, hvid/mat hvid, sort/blank sort, lys bronze, grafit, alu/blank rød, hvid/blank gul, hvid/blank sort, alu/blank sort, alu/blank gul, alu/mat hvid, hvid/blank rød, alu/blank hvid, hvid/blank hvid, sort/blank rød eller i sort/mat hvid.

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100501ER0
EAN : 8013210144305

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W
H: 46 cm Ø: 20,4 cm
Stelfarve: Sort.

Lampen fåes med flere farver glasskærm.

Bemærk, forkert farve glasskærm på produktbillede.