Luxy T1 Bordlampe Sort/Blank Rød Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.880,00 kr
Pris: 3.600,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designduoen bag Luxy T1 Bordlampe, og denne lampe er blevet produceret hos Rotaliana. Lampen har et moderne og frisk look, og de har tilføjet et skandinavisk islæt. Dette moderne udtryk bliver ofte efterspurgt til kontormiljøer. Luxy-lampeserien er en elsket lampeserie blandt designere og arkitekter.

Luxy T1 Bordlampe er kendt for sine bløde formede glasfiber-led. Disse led tjener to formål på lampen. De er med til at skabe lampens karakteristiske design. Og så har de den funktion, at de gør lampen fleksibel. Med denne fleksibilitet, så kan du rette lampehovedet i forskellige retninger. Indersiden af glasset er slebet, og de har lagt to belægninger af maling på ydersiden. Ved at gøre dette, så får vi en diffus belysning. Med dette tidløse og varme design, så vil du kunne sætte den op i alle indretningsstile.

Luxy T1 Bordlampe kan købes i denne sort/blank rød farve. Derudover kan den også købes i disse farver: Sort/mat hvid, sort/blank gul, sort/blank hvid, hvid/mat hvid, sort/blank sort, lys bronze, grafit, alu/blank rød, hvid/blank gul, hvid/blank sort, alu/blank sort, alu/blank gul, alu/mat hvid, hvid/blank rød, alu/blank hvid og den kan købes i hvid/blank hvid.

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100401ER0
EAN : 8013210146835

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W
H: 46 cm Ø: 20,4 cm
Stelfarve: Sort.

Lampen fås med flere farver glasskærm.

Bemærk, forkert farve glasskærm på produktbillede.