Luxy T1 Bordlampe Hvid/Mat Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.620,00 kr
Pris: 3.275,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designerne bag Luxy T1 Bordlampe, og den er blevet produceret hos Rotaliana. Lampen er blevet designet med et moderne og frisk design, og duoen har givet den et skandinavisk touch. Kontormiljøer vil ofte efterspørge lamper, som har dette moderne udtryk.

Luxy T1 Bordlampe har bløde og formet glasfiber-led, som er med til at danne lampens karakteristiske udtryk samt skabe dens fleksible evner. Disse fleksible evner gør det muligt at rette lampehovedet i forskellige retninger. Indersiden af glasset er slebet, og de har lagt to belægninger af maling på ydersiden. Ved at gøre det på denne måde, så bordlampen giver en diffus belysning. Med denne lampes varme og tidløse design, så passer den godt til alle indretningsstile.

Luxy-lampeserien er en højt agtet serie hos designere og arkitekter. Og du kan købe Luxy T1 Bordlampe i en række forskellige farver. Den kan købes i denne hvid/mat hvid farve. Du kan også købe den i disse farver: hvid/blank gul, hvid/blank sort, alu/mat hvid, hvid/blank rød, alu/blank hvid, hvid/blank hvid, sort/mat hvid, og den kan købes i sort/blank hvid.

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100202ER0
EAN : 8013210138335

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W 
H: 46 cm
Ø: 20,4 cm
Stelfarver: Hvid
Lampen fåes med flere farver glasskærm.