Luxy T1 Bordlampe Hvid/Blank Rød Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.456,25 kr
Pris: 3.275,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy T1 Bordlampe er designet af duoen Dante Donegani & Giovanni Lauda, og den er blevet produceret hos Rotaliana. Lampen bærer et moderne og frisk design, og de har tilføjet et skandinavisk islæt. Dens moderne udtryk er efterspurgt i kontormiljøer.

En ting som Luxy T1 Bordlampe er kendt for, er dens bløde formede glasfiber-led. Disse led skaber lampens karakteristiske udtryk og samtidig gør de lampen fleksibel. Med denne fleksibilitet, så kan du justere lampehovedet i forskellige retninger. Designduoen har slebet indersiden af glasset, og de har lagt to belægninger af maling på ydersiden. Formålet med dette er, at frembringe en diffus belysning. Det har mundet ud i en lampe, hvis varme og tidløse design passer godt til alle indretningsstile.

Luxy-lampeserien er et populært valg blandt designere og arkitekter. Du kan købe den i en række forskellige farver. Luxy T1 Bordlampe kan købes i denne hvid/blank røde farve. Og så kan den også købes i: Sort/mat hvid, alu/mat hvid, hvid/blank sort, alu/blank hvid, sort/blank hvid, hvid/mat hvid, hvid/blank hvid, eller i hvid/blank gul.

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100402ER0
EAN : 8013210138052

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W
H: 46 cm Ø: 20,4 cm
Stelfarve: Hvid.

Lampen fåes med flere farver glasskærm.

Bemærk, forkert farve glasskærm på produktbillede.