Luxy T1 Bordlampe Alu/Blank Sort Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.880,00 kr
Pris: 3.600,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy T1 Bordlampe er designet af duoen Dante Donegani & Giovanni Lauda, og den er blevet produceret af Rotaliana. De har designet bordlampen med et friskt og moderne design, samt givet den et skandinavisk touch. Dette moderne udtryk bliver ofte efterspurgt til et kontormiljø. Hele denne lampeserie er højt agtet blandt arkitekter og designere.

Luxy T1 Bordlampe er blandt andet kendetegnet ved dens bløde og formet glasfiber-led, som er med til at give lampen dens karakteristiske udtryk og dens fleksibilitet. Denne fleksibilitet gør det muligt for dig at ændre retningen på lampehovedet. Indersiden af glasset er blevet slebet, og de har lagt to belægninger af maling på ydersiden. Ved at gøre det på denne måde, så opnår vi en diffus belysning. Samlet set, så vil det tidløse og varme design passe godt til alle indretningsstile.

Luxy T1 Bordlampe kan købes i denne alu/blank sorte farve. Derudover kan den også købes i disse farver: Sort/blank gul, sort/blank rød, alu/blank hvid, sort/blank hvid, hvid/mat hvid, sort/blank sort, hvid/blank hvid, lys bronze, grafit, alu/blank rød, hvid/blank gul, hvid/blank rød, sort/mat hvid, alu/blank gul, alu/mat hvid eller i hvid/blank sort.

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100843ER0
EAN : 8013210163474

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W
H: 46 cm Ø: 20,4 cm
Stelfarve: Alu.

Lampen fåes med flere farver glasskærm.

Bemærk, forkert farve glasskærm på produktbillede.