Luxy T1 Bordlampe Alu/Blank Gul Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.880,00 kr
Pris: 3.600,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy T1 Bordlampe er blevet designet af Dante Donegani & Giovanni Lauda, og lampen er produceret hos Rotaliana. De har designet den med et friskt og moderne design, og så har de givet den et nordisk islæt. Den har et moderne udtryk, som ofte bliver efterspurgt i et kontormiljø.

Luxy T1 Bordlampe er kendt for at have bløde formede glasfiber-led, og de er med til at give lampen dens karakteristiske udtryk og fleksibilitet. Med denne fleksibilitet, så vil du kunne rette hovedet i forskellige retninger. De har slebet indersiden af lampen, og lagt to belægninger af maling på ydersiden. Det har de gjort, så vi ville få en diffus belysning. Alt i alt, så vil lampens varme og tidløse design, egne sig godt til alle indretningsstile.

Hele Luxy-lampeserien er velanset og elsket blandt arkitekter og designere. Du kan købe Luxy T1 Bordlampe i denne alu/blank gule farve. Den kan også købes i følgende farver: alu/blank hvid, alu/blank rød, alu/blank sort, alu/mat hvid, grafithvid/blank gul, hvid/blank hvid, hvid/blank rød, hvid/blank sort, hvid/mat hvid, lys bronzesort/blank gul, sort/blank hvid, sort/blank rød, sort/blank sort eller i sort/mat hvid

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100543ER0
EAN : 8013210136881

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W
H: 46 cm Ø: 20,4 cm
Stelfarve: Alu.

Lampen fåes med flere farver glasskærm.

Bemærk, forkert farve glasskærm på produktbillede.