Luxy T1 Bordlampe Alu/Mat Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.880,00 kr
Pris: 3.600,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designerne bag Luxy T1 Bordlampe, og Rotaliana har produceret den. Den er designet med et moderne og frisk design, og designet den med et skandinavisk islæt. Dette moderne udtryk efterspørges ofte til et kontormiljø. Hele Luxy-lampeserien er velanset blandt designere og arkitekter.

En af de ting, som Luxy T1 Bordlampe er kendt for, er dens bløde og formet glasfiber-led, som er med til at danne lampens karakteristiske udtryk og dens fleksible evner. Denne fleksibilitet gør det muligt at rette lampehovedet i forskellige retninger. På ydersiden af glasset er der lagt to belægninger af maling, mens indersiden af lampen er blevet slebet. Resultatet af dette er en diffus belysning. Samlet set, vil det tidløse og varme design passe godt til alle indretningsstile.

Luxy T1 Bordlampe kan købes i denne alu/mat hvide farve. Den kan også købes i disse farver: Hvid/blank sort, alu/blank sort, sort/blank gul, sort/blank rød, alu/blank hvid, sort/blank hvid, hvid/mat hvid, sort/blank sort, hvid/blank hvid, lys bronze, grafit, alu/blank rød, hvid/blank gul, hvid/blank rød, sort/mat hvid, eller i alu/blank gul.

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100243ER0
EAN : 8013210136447

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W
H: 46 cm Ø: 20,4 cm
Stelfarve: Alu.

Lampen fåes med flere farver glasskærm.

Bemærk, forkert farve glasskærm på produktbillede.