Luxy T1 Bordlampe Alu/Blank Rød Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.456,25 kr
Pris: 3.275,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy T1 Bordlampe er en Dante Donegani & Giovanni Lauda-designet lampe, og den er blevet produceret hos Rotaliana. Lampen bærer et moderne og frisk design, og de har tilføjet et skandinavisk islæt. Dens moderne udtryk, bliver efterspurgt til kontormiljøer.

Noget Luxy T1 Bordlampe er kendt for, er sine bløde formet glasfiber-led. Og de har den funktion, at de giver lampens karakteristiske udtryk samt dens fleksibilitet. Denne fleksibilitet gør, at du kan justere lampehovedet i forskellige retninger. Indersiden af glasset er blevet slebet, og der er to belægninger af maling på ydersiden. De har gjort det på denne måde, for at få en diffus belysning. Lampen er designet med et varmt og tidløst design, får den til at passe godt til forskellige indretningsstile.

Luxy-lampeserien er populær og velanset blandt designere og arkitekter. Du kan købe Luxy T1 Bordlampe i en bred vifte af farver. Den kan købes i denne alu/blank rød farve. Den kan også købes i disse farver: Hvid/blank gul, hvid/blank rød, sort/mat hvid, alu/blank gul, alu/mat hvid, hvid/blank sort, alu/blank sort, sort/blank gul, sort/blank rød, alu/blank hvid, sort/blank hvid, hvid/mat hvid, sort/blank sort, hvid/blank hvid, lys bronze eller i grafit.

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100443ER0
EAN : 8013210143476

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W 
H: 46 cm
Ø: 20,4 cm
Stelfarve: Alu.
Lampen fåes med flere farver glasskærm.