Luxy H5 Pendel Rød Ledning/Blank Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.276,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy H5 Pendel er blevet designet af Dante Donegani & Giovanni Lauda, og pendlen er blevet produceret hos Rotaliana. Den lyser med en diffus og direkte belysning, og denne belysning sætter en elegant og varm stemning i lokalet. Indersiden af glasset er blevet slebet, og ydersiden er der to belægninger af maling, hvilket er med til at danne den belysning.

Luxy H5 Pendel bærer et moderne og frisk design med et nordisk touch. Det er et design, der vil passe godt til forskellige indretningsstile. Den vil specifikt passe godt over et køkkenbord, over spisebordet eller over sofabordet. Og den kan bruge både enkeltvis, i en række og i en klynge.

Luxy H5 Pendel kan købes med denne røde ledning og blank hvide skærm, og du kan også købe den i disse farver: rød ledning/blank rød skærm, rød ledning/blank sort skærmrød ledning/mat hvid skærm, sort ledning/blank gul skærm, sort ledning/blank hvid skærmsort ledning/blank rød skærm, sort ledning/blank sort skærm, sort ledning/mat hvid skærmhvid ledning/blank gul skærm, hvid ledning/blank hvid skærm, hvid ledning/blank rød skærm, hvid ledning/blank sort skærm, hvid ledning/mat hvid skærm eller med en rød ledning/blank gul skærm

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5R0ZRO + KPA05001

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

*Obs: Baldakin medfølger ikke