Luxy H5 Pendel Hvid Ledning/Mat Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.276,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy H5 Pendel er en pendel, som Dante Donegani & Giovanni Lauda har designet, og Rotaliana har produceret den. Den skinner med en diffus og direkte belysning. Det er en belysning, der skaber en elegant og varm stemning i lokalet. Glasset er blevet slebet på indersiden, mens der på ydersiden er to belægninger af maling. Det har skabt lampens diffuse og direkte lys.

Luxy H5 Pendel er blevet designet med et frisk design samt et nordisk islæt. Derfor passer den godt til forskellige boligindretninger. Den vil egne sig godt over køkkenbordet, spisebordet eller over sofabordet. Det er en pendel, som kan hænges enkeltvis, og så vil den også kunne bruges i en klynge eller i en række.

Luxy H5 Pendel kan købes i denne hvid ledning/mat hvid skærm, og den kan også købes i disse farver: rød ledning/blank gul skærmrød ledning/blank hvid skærm, rød ledning/blank rød skærm, rød ledning/blank sort skærmrød ledning/mat hvid skærm, sort ledning/blank gul skærm, sort ledning/blank hvid skærmsort ledning/blank rød skærm, sort ledning/blank sort skærm, sort ledning/mat hvid skærmhvid ledning/blank gul skærm, hvid ledning/blank hvid skærm, hvid ledning/blank rød skærm eller i hvid ledning/blank sort skærm

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5B0ZRO + KPA05002

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

*Obs: Baldakin medfølger ikke