Luxy H5 Pendel Sort Ledning/Blank Gul Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.276,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy H5 Pendel er designet af duoen Dante Donegani & Giovanni Lauda, og den er blevet produceret hos Rotaliana. Den skinner med en diffus og direkte belysning, der skaber en elegant og varm stemning i lokalet. De har lagt to belægninger af maling på ydersiden af glasset, mens de har slebet indersiden. Dette har skabt en diffus og direkte belysning.

Luxy H5 Pendel bærer et friskt og moderne design, og har et nordisk touch. Det er et design, som passer godt til forskellige indretningsstile. Den vil særligt egne sig godt over dit køkkenbord, over dit spisebord eller inde over sofabordet. Det er en pendel, som kan benyttes alene, og den kan bruges i både en række eller i en klynge.

Denne Luxy H5 Pendel har en sort ledning og en blank gul skærm. Den kan også købes i disse farver: sort ledning/blank hvid skærmsort ledning/blank rød skærm, sort ledning/blank sort skærm, sort ledning/mat hvid skærmhvid ledning/blank gul skærm, hvid ledning/blank hvid skærm, hvid ledning/blank rød skærmhvid ledning/blank sort skærm, hvid ledning/mat hvid skærm, rød ledning/blank gul skærmrød ledning/blank hvid skærm, rød ledning/blank rød skærm, rød ledning/blank sort skærm eller i rød ledning/mat hvid skærm

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5S0ZRO + KPA05005

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

Bemærk, forkert produktbillede!