Luxy H5 Pendel Rød Ledning/Mat Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.276,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy H5 Pendel er en Dante Donegani & Giovanni Lauda-designet pendel, som er blevet produceret af Rotaliana. Lampen giver en direkte og diffus belysning, og denne belysning skaber en varm og elegant stemning i lokalet. De har lagt to belægninger af maling på ydersiden af glasset, men indersiden er blevet slebet. Dette sørger for en direkte og diffus belysning.

Luxy H5 Pendel har et moderne og frisk design, og så har de givet den et nordisk islæt. Dette design vil egne sig godt til flere forskellige måder at indrette sin bolig på. Særligt vil den passe til køkkenbordet, spisebordet og sofabordet. Den kan sættes op enkeltvis, og den kan bruges i en klynge eller i en række.

Du kan købe Luxy H5 Pendel med denne røde ledning og mat hvide skærm. Derudover kan du også købe den i disse farver: sort ledning/blank gul skærm, sort ledning/blank hvid skærmsort ledning/blank rød skærm, sort ledning/blank sort skærm, sort ledning/mat hvid skærmhvid ledning/blank gul skærm, hvid ledning/blank hvid skærm, hvid ledning/blank rød skærmhvid ledning/blank sort skærm, hvid ledning/mat hvid skærm, rød ledning/blank gul skærmrød ledning/blank hvid skærm, rød ledning/blank rød skærm eller i rød ledning/blank sort skærm

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5R0ZRO + KPA05002

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

*Obs: Baldakin medfølger ikke