Luxy H5 Pendel Hvid Ledning/Blank Sort Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.276,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy H5 Pendel er designet af duoen Dante Donegani & Giovanni Lauda, og Rotaliana har produceret lampen. Vi får en direkte og diffus belysning, som skaber en elegant og varm stemning i lokalet. De har slebet indersiden af glasset, mens der er to malingbelægninger på ydersiden af glasset. Denne behandling af glasset er med til at skabe den direkte og diffuse belysning.

Designduoen har designet Luxy H5 Pendel med et moderne design og et skandinavisk touch. Derfor vil den passe godt til forskellige indretningsstile. Den vil særligt egne sig godt over dit køkkenbord, dit spisebord eller over dit sofabord. Det er en pendel, som kan benyttes enkeltvis, og den vil også kunne bruges i en klynge eller i en række.

Du kan købe Luxy H5 Pendel i mange forskellige farver. Den kan købes i denne hvid ledning/blank sort skærm farve, og den kan også købes i: hvid ledning/mat hvid skærm, rød ledning/blank gul skærmrød ledning/blank hvid skærm, rød ledning/blank rød skærm, rød ledning/blank sort skærmrød ledning/mat hvid skærm, sort ledning/blank gul skærm, sort ledning/blank hvid skærmsort ledning/blank rød skærm, sort ledning/blank sort skærm, sort ledning/mat hvid skærmhvid ledning/blank gul skærm, hvid ledning/blank hvid skærm eller den kan købes i hvid ledning/blank rød skærm

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5B0ZRO + KPA05008

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

Bemærk, forkert produktbillede!