Luxy H5 Pendel Hvid Ledning/Blank Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.276,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designduoen bag Luxy H5 Pendel, og Rotaliana har produceret den. Den skinner med et diffust og direkte lys, og dette skaber en elegant og varm stemning i lokalet. De har slebet indersiden, og der er to belægninger af maling uden på glasset, hvilket er med til at skabe den belysning.

Luxy H5 Pendel er designet med et frisk og moderne design med et skandinavisk touch, som vil passe til forskellige indretningsstile. Derfor vil den passe godt ind i flere indretningsstile. Den egner sig godt over et køkkenbord, et spisebord eller et sofabord. Den kan hænges enkeltvis, og den vil også kunne bruges i en klynge eller i en række.

Du kan købe Luxy H5 Pendel i en række forskellige farver. Denne udgave har en hvid ledning og en blank hvid skærm. Du kan også købe den med en hvid ledning/blank rød skærm, hvid ledning/blank sort skærm, hvid ledning/mat hvid skærm, rød ledning/blank gul skærmrød ledning/blank hvid skærm, rød ledning/blank rød skærm, rød ledning/blank sort skærmrød ledning/mat hvid skærm, sort ledning/blank gul skærm, sort ledning/blank hvid skærmsort ledning/blank rød skærm, sort ledning/blank sort skærm, sort ledning/mat hvid skærm eller med en hvid ledning/blank gul skærm

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5B0ZRO + KPA05001

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

*Obs: Baldakin medfølger ikke