Luxy H5 Pendel Sort Ledning/Blank Sort Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.276,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda har designet Luxy H5 Pendel, og Rotaliana er producenten bag. Den lyser med en diffus og direkte belysning, som er med til at sætte en elegant og varm stemning i lokalet. Designduoen har valgt at slibe indersiden, og lægge to belægninger af maling på ydersiden af glasset. Og den behandling har frembragt denne belysning.

De har designet Luxy H5 Pendel med et moderne og frisk look, samt givet den et skandinavisk islæt. Det er et design, der vil egne sig godt til forskellige måder at indrette sig på. Særligt vil den passe godt over et køkkenbord, over et spisebord eller over et sofabord. Det er en alsidig pendel, som kan bruges enkeltvis, i en række eller i en klynge.

Luxy H5 Pendel har en sort ledning og blank sort skærm. Den kan også købes i disse farver: sort ledning/mat hvid skærmhvid ledning/blank gul skærm, hvid ledning/blank hvid skærm, hvid ledning/blank rød skærmhvid ledning/blank sort skærm, hvid ledning/mat hvid skærm, rød ledning/blank gul skærmrød ledning/blank hvid skærm, rød ledning/blank rød skærm, rød ledning/blank sort skærmrød ledning/mat hvid skærm, sort ledning/blank gul skærm, sort ledning/blank hvid skærm eller i sort ledning/blank rød skærm

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5S0ZRO + KPA05008

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

Bemærk, forkert produktbillede!