Luxy H5 Pendel Sort Ledning/Mat Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.276,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy H5 Pendel er blevet produceret af det italienske firma Rotaliana, efter designduoen Dante Donegani & Giovanni Lauda har designet den. Vi får et direkte og diffus lys fra pendlen, og dette lys er med til at give en varm og elegant stemning i rummet. Indersiden af glasset er blevet slebet, og der er lagt to belægninger af maling på ydersiden. På den måde har de frembragt dette direkte og diffuse lys.

Dante Donegani & Giovanni Lauda har designet Luxy H5 Pendel et frisk og moderne design, og designet den med et skandinavisk islæt. Dette design vil egne sig godt til flere forskellige indretninger. I hjemmet vil den passe godt over sofabordet, spisebordet eller køkkenbordet. Du kan sætte denne pendel op enkeltvis, og den vil også kunne bruges i en række eller i en klynge.

Luxy H5 Pendel har en sort ledning og med en mat hvid skærm. Derudover kan du også købe den i: hvid ledning/blank gul skærm, hvid ledning/blank hvid skærm, hvid ledning/blank rød skærmhvid ledning/blank sort skærm, hvid ledning/mat hvid skærm, rød ledning/blank gul skærmrød ledning/blank hvid skærm, rød ledning/blank rød skærm, rød ledning/blank sort skærmrød ledning/mat hvid skærm, sort ledning/blank gul skærm, sort ledning/blank hvid skærmsort ledning/blank rød skærm eller i sort ledning/blank sort skærm

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5S0ZRO + KPA05002

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

Bemærk, forkert produktbillede!