Luxy H5 Pendel Sort Ledning/Mat Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
1.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy H5 Pendel er blevet produceret af det italienske firma Rotaliana, efter designduoen Dante Donegani & Giovanni Lauda har designet den. Vi får et direkte og diffus lys fra pendlen, og dette lys er med til at give en varm og elegant stemning i rummet. Indersiden af glasset er blevet slebet, og der er lagt to belægninger af maling på ydersiden. På den måde har de frembragt dette direkte og diffuse lys.

Dante Donegani & Giovanni Lauda har designet Luxy H5 Pendel et frisk og moderne design, og designet den med et skandinavisk islæt. Dette design vil egne sig godt til flere forskellige indretninger. I hjemmet vil den passe godt over sofabordet, spisebordet eller køkkenbordet. Du kan sætte denne pendel op enkeltvis, og den vil også kunne bruges i en række eller i en klynge.

Luxy H5 Pendel har en sort ledning. Den kan også købes med en rød eller hvid ledning. Lampeskærmen kan købes med nogle forskellige farver. Denne udgave har en mat hvid skærm. Den kan også købes med en blank sort, blank gul, blank hvid eller blank rød farve.

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5S0ZRO + KPA05002

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

Bemærk, forkert produktbillede!