Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

VL - Vilhelm Lauritzen

Vilhelm Lauritzen (1894-1984) blev født i Slagelse. Han har i den grad haft betydning for arkitektur i Danmark og med store værker som Nørrebro Teater, Daells Varehus, den første lufthavn i Kastrup og for ikke at glemme Radiohuset i København. Det var specielt hans funktionalisme der gjorde et stort aftryk på den danske arkitektur.
Vilhelm Lauritzen har også haft succes indenfor belysning, hvor han i forbindelse med oprettelsen af Radiohuset designede den kendte Radiohus Pendel som også går under navnet VL45. Dette er naturligvis ikke den eneste designer lamper fra Vilhelm Lauritzen, hans væglamper VL38 og bordlamper under samme betegnelse VL38 er nogle utrolig flotte designer lamper og hvor funktionaliteten er i højsædet. Den naturlige belysning var noget som faldt Vilhelm Lauritzen en nødvendighed. Dette kan man også se, hvis man besøger hans arkitektur. Vilhelm Lauritzen mestrede både dagslysets og det kunstige lys. Han inddrog konsekvent dagslyset i sin arkitektur ved hjælp af store syd- og vestvendte vinduer, der blandede det varme sollys med det køligere himmellys fra høje nord- og østvendte vinduer. Derved forskydes fokus fra de afgrænsende vægflader til selve rummet.

15 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

15 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen