Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Toldbod Serien

Toldbod serien er designet af belysningsfirmaet Louis Poulsen, som med årene er blevet populære med deres minimalistiske og meget rolige design. Det er specielt deres udendørslamper som falder i lampeelskernes smag, heriblandt Toldbod 155, Toldbod 220 og ligeledes pendlen ved navn Toldbod 120.
Der findes en bred variation af lampe typer når det gælder lamper fra Toldbod serien.

Tag et kig nærmere i vores store udvalg af Toldbod lamper og kontakt os hvis der skulle opstå spørgsmål.

1 til 16 af 29

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 29

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende
Blændfrie lamper
Blændfrit lampelys, ja det lyder godt nok en smule specielt. Men efter et samarbejde med den kendte designer Poul Henningsen og hans PH lamper. Er det blændfrie lys noget Louis Poulsen har taget til sig. Dette er ligesiden noget de har implementeret i deres design. Dette er derfor gældende i alle deres Toldbod lamper.

Den rigtige lampe, til den rigtige placering
Når det gælder Toldbod lamper, kan de forskellige modeller finder funktioner både udenfor som inde i dit hjem. Dette er begrundet fordi deres minimalistiske design tilpasser sig de fleste steder. Hvis man står og leder efter en stilrent Pendel lampe, kan Toldbod 120 pendel være et godt bud. Står du derimod og mangler belysning udenfor dit hjem, vil Toldbod 155 udendørslampe være den helt rigtige lampe. Ligeledes vil toldbod 155 pullert være essentiel når der gælder belysning af din indkørsel, have eller det helt tredje.

Hjælp og vejledning
Kan du ikke rigtigt finde ud af om toldbod lampen passer ind hos dig? Så er vi her til at hjælp dig med at give vores mange års erfaring med belysning og lamper generelt. Hos LuxLight står vi altid klar til at hjælpe vores kunder, nye som gamle med at hjælpe dem på rette vej. Så tag kontakt til os, så gør vi hvad vi kan for at finde den helt rigtige lampe til dig.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen