Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

PH - Poul Henningsen Gulvlamper

PH gulvlamper fra Poul Henningsen giver ikke blot en fabelagtig god belysning og har et design som kan få hver en lampe elsker til at falde omkuld. PH gulvlamper kan bruges i flere forskellige belysnings scenarier i hjemmet, når du sidder med en god bog i den gode stol i hjørnet, eller bare sidder i sofaen og nyder et stykke musik.

Vi hjælper altid vores kunder på vej til at vælge den rigtige PH gulvlampe, så har du brug for hjælp. Så kontakt os hvis dette er tilfældet.

5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen