Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

PH - Poul Henningsen Bordlamper

Når en kendt designer som Poul Henningsen udretter noget, så ved man med garanti er kvaliteten er høj og du finder et design som er i verdensklasse. Dette er gældende når vi kigger på hans PH bordlamper, hvor klassikere som PH 2/1 og PH 3/2 bordlamper er værd at kigge nærmere på.
Der er med årene kommet nye farvenuancer til flere af PH bordlampe modellerne.

Det er ikke en nem beslutning, så vi er altid klar til at hjælpe dig til at finde den rigtige PH bordlampe til den rigtige pris. Så kontakt os og vi finder ud af noget sammen.

15 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

15 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen