Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Patera Serien

Patera serien er noget af det nyere på lampemarkedet, det er designeren Øjvind Slaatto som har genskabt nogle aspekter af den traditionelle lysekrone. Dette er resulteret i hans to pendel lamper ved navnene Patera pendel Ø45 og Ø60. Begge pendel lamper giver en blødt og komfortabel belysning.

Har du spørgsmål til Patera serien? Så kontakt os

3 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

3 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende
Fra traditionelt til nyskabende
Patera serien er blevet skabt af den danske designer Øjvind Slaatoo, som har haft stor inspiration i den mere gammeldags lysekrone, og givet den en omgang frisk nytænkning. Dette ser man tydeligt på lamper fra Patera serien, de kan få et ganske almindeligt rum til at blive en balsal med den skønne belysning som lamperne giver.

En vinder der ikke blænder
Patera serien er designet på den måde at det ikke er muligt at blive blændet af lyset. De små diamantmøntret skærmformer dækker lyskilden og giver en behagelig god belysning i alle 360 grader af lampens design. Patera lampen har ligeledes vundet en prisen som året lampe i 2016.

Spørgsmål?
Opstår der spørgsmål i dine overvejelser eller driller det med at få gennemført købet. Så skal du ikke være tilbageholdende når det kommer til at kontakte os. Vi nyder at snakke med vores kunder og vores vejledning er en del af vores service. Så vi ser frem til at høre fra dig hvis der er nogle spørgsmål. Vi er til at finde på chatten på webshoppen, telefonen og i vores lampeforretning i Odense centrum.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen