Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Panthella Serien

Panthella serien er skabt af den danske designer Verner Panton. Panthella lamperne er designet så både skærmen og foden på lampen er med til at reflektere lyset ud i rummet og det er med til at skabe en god belysning. Hele serien fra Panthella er klassiske giver et behageligt lys også tilpasser de sig i de fleste hjem.
Kig nærmere på klassikere som Panthella gulvlampe og den populære Panthella Mini bordlampe.

Har du brug for hjælp? Så kontakt os, så står vi klar til at vejlede dig.

14 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

14 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Panthella Mini
Panthella Mini er en af Verner Pantons helt klart mest populære bordlamper, det klassiske og tidløse design bliver aldrig forældet i folkets hjem. Panthella Mini har flere farvenuancer og giver derfor kunderne i bred mulighed for at finde den farve som passer ind i deres hjem. Idet Panthella mini er en mindre lampe, tilegner den sig utrolig godt til natbordet ved sengen eller til et mindre stuebord, og på samme tid giver Panthella lampen et utrolig godt arbejdslys til kontoret.

Reflekterende belysning
Verner Panton ønskede at skabe et design som gav en ekstra form for belysning. Dette er noget der er gældende for alle lamperne i hele Panthella serien. Designet har gjort det muligt at sprede lyset bedre ud i rummet hvor lampen er placeret. Dette gør det muligt at få mere belysning med en lampe fra Panthella serien.

Kan du ikke blive enig med dig selv?
At vælge en ny skøn lampe, er bestemt ikke nemt. Vi forstår bedre end nogen anden at valget kan være svært. Derfor tilbyder vi, som med alle vores lamper vores hjælp til dig der står og mangler den. Så kontakt os via webshoppen, på telefonen eller vores fysiske butik i det centrale Odense.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen