Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Panthella Serien

Panthella serien er designet af Verner Panton, og er designet både som gulvlampe og som en MINI bordlampe version. Panthella seriens historie tager den helt tilbage til 1971, og er stadig en af hans mere populære lamper. Han designede den i sin klassiske Verner Panton stil med en kreativ, enkel og elegant form. Det er en lampe med glatte kurver, og en lys finish. Panthellaens design gør, at den passer ind i en traditionel og en moderne boligindretning. De sprudler af farver og er lavet ud af et af Verner Pantons yndlingsmaterialer at arbejde med – plast.

Har du brug for hjælp? Så kontakt os, så står vi klar til at vejlede dig.

15 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

15 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende
Panthella Mini
Oprindeligt var Panthellaen tegnet med en metalskærm, men det var ikke en mulighed i 1971. Det bliver der rettet op på nu, og kommer nu med en metalskærm. En skærm der giver et blændfrit lys, og laver en hyggelig stemningsbelysning. Det kaster lyset nedad, hvor det rammer foden og det reflekterer lyset op og det bliver spredt diffust rundt i lokalet. Lyset kan reflekteres, da både foden og skærmen fungerer som en lysreflektor.

Panthella serien regnes i dag for at være en ikonisk lampe designet af en ikonisk designer. Med sit enkle look og smarte design er det en flot tilføjelse til dit hjem. Den fås som både gulvlampe og som bordlampe, og kommer i flere forskellige farver.

Kan du ikke blive enig med dig selv?
At vælge en ny skøn lampe, er bestemt ikke nemt. Vi forstår bedre end nogen anden at valget kan være svært. Derfor tilbyder vi, som med alle vores lamper vores hjælp til dig der står og mangler den. Så kontakt os via webshoppen, på telefonen eller vores fysiske butik i det centrale Odense.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen